Specialisti in declaratii intrastat

Cea mai buna solutie pentru intocmirea si depunerea declaratiilor intrastat.

Peste 7 ani de experienta in domeniu.

Activitatea noastra a inceput in anul 2012 si de atunci ajutam companiile sa eficientizeze procesul de intocmire si depunere al declaratiilor intrastat.

Intrastatserban.ro oferă companiilor din România soluţia cu ajutorul căreia acestea reuşesc să câştige timp şi resurse financiare prin externalizarea procesului de întocmire şi declarare Intrastat, reuşind să se concentreze astfel pe obiectul principal de activitate, lăsând aceste sarcini în grija unui partener care garantează prestarea unui serviciu de calitate.

Avem o echipă tânară, ambiţioasă, plină de entuziasm şi profesionistă. Suntem încântaţi să ne folosim cunoştinţele şi experienţa,  contribuind cu soluţiile noastre în scopul îndeplinirii obiectivelor de afaceri al unui număr mare de companii de diverse dimensiuni şi din diverse domenii de activitate. Dorim să vă propunem o colaborare bazată pe încredere, astfel încât dumneavoastră să vă dedicaţi toată atenţia asupra activităţii de bază.

Intrastatserban.ro este o companie dedicată partenerilor săi. Valorile noastre pun în prim plan partenerii pentru care oferim serviciile noastre. Suntem conşienţi că o relaţie de colaborare foarte bună între noi şi dumneavoastră are, în primul rând ca bază, un bun proces de comunicare, drept pentru care suntem aici să vă ascultăm şi să identificăm împreuă soluţii.

Solicitati o oferta!

Nu ezitati sa ne contactati!

||

DE CE SA APELATI LA NOI?

Oferim:

1/ SERVICII DE CALITATE

2/ PROCESE SIMPLE

3/ SERVICII PROMPTE

4/ SPRIJIN CONTINUU

||

Reuşim să obţinem pentru partenerii noştri rezultate concrete:

  • Angajaţi mai productivi,aceştia concentrându-şi resursele în vederea îndeplinirii unor sarcini complexe;
  • Acoperirea riscurilorlegate de imposibilitatea întocmirii şi depunerii declaraţiei Intrastat, în cazul în care angajatul responsabil cu acest lucru nu este disponibil;
  • Câştigaţi timp şi bani prin eliminarea costurilor cu trainingul unor angajaţi care ar prelua aceste sarcini;
  • Deţineţi controlul total asupra activităţii de întocmire şi declarare prin implementarea unui flux optim de comunicare între compania dumneavoastră şi noi;
  • Susţinerea dezvoltării solidealături de un furnizor de soluţii cu experienţă bogată , fiind practic un membru al echipei dumneavoastră, gândind din punct de vedere al afacerii, oferindu-vă consultanţă şi sprijin.